İSTANBUL / ADALAR - BÜYÜKADA 125. YIL ATATÜRK ORTAOKULU

Mrt

İstanbul'u Okuyorum Projesi oluşturulan özel ve güzel pano ve köşelerde sergilenen etkinliklerle sürüyor. Proje kapsamında İstanbul'un en büyük köşesi Adalar'da! Adalar'da tek, İstanbul'a örnek!.. Büyükada 125. Yıl Atatürk Ortaokulu'nda İstanbul'u Okuyorum Köşesi açılışı Millî Eğitim Müdürümüz Sn. Neşe VURAL tarafından İlçemizin kıymetli protokol mensupları ile yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mrt

Millî Eğitim Müdürümüz Sn. Neşe VURAL, 125.Yıl Atatürk Ortaokulu anasınıfı öğretmen ve velilerinin hazırladığı 8 Mart Kadınlar Günü kutlama etkinliğine katıldılar. Öğretmen ve velilerimizin Kadınlar Gününü kutladılar. Ana sınıfının minik öğrencileri de Müdürümüzün bu özel ve anlamlı gününü kutladı.

Ock

Anasınıfı öğrencilerimize israfın önlenmesi, çevrenin korunması ve enerjinin verimli kullanımı hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Tüm sınıflarımızda öğrencilerimize israfın önlenmesi, çevrenin korunması ve enerjinin verimli kullanımı hakkında bilgilendirici videolar izletilmiştir. Ayrıca "rafadan tayfa enerji muhafızları" bölümü de izletilmiştir. İçeriklere buradan ulaşabilirsiniz: https://enerjidrive.enerji.gov.tr/indir/3229df85-4bc1-4829-b8a1-d4e1d88f2476

Ock

7.Sınıf Öğrencilerinin 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Öğretmenleri Gülçin HACIM rehberliğinde Teknoloji ve Tasarım Dersinde  'TEMEL TASARIM İLKE VE ELEMANLARI'' konulu tasarımları.

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Demokrasi ve İnsan Hakları Haftası Etkinliklerimiz

1- "Atatürk ve İnsan Hakları" konulu yazı ve resimler kulüp panosunda sergilendi.

2- "Atatürk ve Demokrasi" konulu yazıların, resimlerin kulüp panosunda sergilenmesi sağlanarak öğrenciler bilgilendirildi.

3- Demokrasi, İnsan Hakları ve Yurttaşlık Bildirisinin kulüp panosunda sergilenmesi sağlandı.

4- "İnternet ve İnsan hakları" konulu yazılar kulüp panosunda sergilendi.

5- Ana sınıfı öğrencileriyle seçme seçilme hakkı konulu pano çalışması yapılarak etkinlik düzenlendi.

6- Sosyal kulüple ilgili formlar doldurulup değerlendirildi.

Kas

Believe in Yoursel and Just Speak English projesinde il finalisti olan ve Adalar ilçesini temsil eden Demir ERGÜN Kabataş Lisesinde ödülün almıştır. Kendisini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz 12 Kasım 2021 Tarihinde 4. ders saatinde eş zamanlı olarak birey ve aile için afet bilinci eğitimi videoları öğretmenlerimiz gözetiminde izletilmiştir.

Kas

Bir ölüm ancak bu kadar ölümsüz olabilirdi... Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Kas

29 Ekim ve 4 Kasım arasında kutlanan Kızılay Haftası sebebiyle Heybeliada'da bulunan Kızılay Gençlik Kampı'nı ziyarete gittik. Öğrencilerimizle yakından ilgilenen, Kızılay'ın tarihçesi hakkında bilgi veren Kızılay çalışanlarımıza ve böyle güzel bir gün için vesile olan herkese teşekkürler.

Kas

Cumhuriyet Bayramı programımızdan kareler.